Σεμινάρια Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας

Σεμινάρια Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας απότ το fotoart και τον Δημήτρη Ασιθιανάκη

Η φωτογραφία και το ταξίδι είναι τουλάχιστον για μένα πράγματα απολύτως ενωμένα. Δεν μπορώ να σκεφτώ το ένα χωρίς αυτόματα να πάει το μυαλό μου και στο άλλο. Τα τελευταία χρόνια που διδάσκω τα δικά μου σεμινάρια για την τεχνική της ψηφιακής φωτογραφίας στους εξάμηνους κύκλους και τα 4 Βασικά Μαθήματα Φωτογραφίας για όλους, αρκετοί από τους μαθητές μου μου ζητάνε εξειδικευμένα σεμινάρια για την Ταξιδιωτική Φωτογραφία. Έτσι αποφάσισα να οργανώσω 2 σεμινάρια για την Ταξιδιωτική Φωτογραφία. Ένα ομαδικό για όλους τους φίλους που μένουν στην Αθήνα και ένα ατομικό για τους φίλους που μένουν μακρυά από την Αθήνα. Τα σεμινάρια σας τα παρουσιάζω αναλυτικά παρακάτω.

Τριήμερο Σεμινάριο Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας στην Αθήνα

Ομαδικό Σεμινάριο Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας για όσους μένουν στην Αθήνα

Το σεμινάριο γίνεται Παρασκευσαββατοκύριακο. Την Παρασκευή το απόγευμα 6-10 στην έδρα του fotoart, Αλκίμου 148 στο Περιστέρι, για 4 ώρες γίνεται το θεωρητικό κομμάτι του σεμιναρίου. Το Σάββατο πάμε μια ημερήσια φωτογραφική εκδρομή σε κάποια διαδρομή σχετικά κοντινή στην Αθήνα (παράδειγμα Ισθμός - Ακροκόρινθος - Ναύπλιο). Στην διάρκεια της εκδρομής φωτογραφίζουμε όλοι μαζί και αναλύουμε επι τόπου την ώρα της Φωτογράφισης τα θέματα της τεχνικής και τα όποια ζητήματα προκύπτουν. Την Κυριακή το πρωί ξεκινώντας στις 10 πάλι στην έδρα του fotoart βλέπουμε να αναλύουμε τις φωτογραφίες, τα σωστά και τα λάθη, για όσες ώρες χρειαστεί.

Τριήμερο Σεμινάριο Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας στον Τόπο σας

Ατομικό Σεμινάριο Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας εκτός Αθήνας

Για τους φίλους που δεν μένουν στην Αθήνα σκέφτηκα να μπορεί να γίνει ένα ατομικό σεμινάριο πάλι διάρκειας 3 ημερών. Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει την θεωρητική του πλευρά και φυσικά πολλές ώρες φωτογράφισης. Αυτό το σεμινάριο θα είναι ατομικό και θα γίνεται στον τόπο του ενδιαφερόμενου. Επειδή θα έχει πολλά έξοδα για μένα εισιτήρια-διαμονή-διατροφή σκέφτομαι ακόμη τον τρόπο για να μπορέσει να κρατηθεί χαμηλά το κόστος του. Επειδή ήδη το έχω κάνει με κάποιους φίλους και έχουν ενδιαφερθεί και κάποιοι άλλοι, επικοινωνήστε μαζί μου για τον τρόπο και για το κόστος.

Πληροφορίες για τα Σεμινάρια

Στείλτε email με τα πλήρη στοιχεία σας (ΟΝΟΜΑ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ - ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) στο infointernetinfo.gr με τίτλο (ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ή ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ)

Επικοινωνία στα τηλέφωνα Δημήτρης Ασιθιανάκης 210 5745625 - 6944303397

Κάντε με φίλο στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι, αλλά και για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της συμμετοχής σας.

https://www.facebook.com/dimitrios.asithianakis

Που γίνονται τα θεωρητικά μαθήματα του ομαδικού σεμιναρίου ταξιδιωτικής φωτογραφίας

Τα θεωρητικά μαθήματα του ομαδικού σεμιναρίου της ταξιδιωτικής φωτογραφίας γίνονται στην έδρα του fotoart Αλκίμου 148 στο Περιστέρι (Οδηγίες πρόσβασης στην έδρα του fotoart).

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ