Σεμινάριo Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας μέσω Ίντερνετ

Δίμηνο Σεμινάριο για την Ταξιδιωτική φωτογραφία εξ αποστάσεως μέσω ίντερνετ με τίτλο "Ο τόπος μου"

Κάθε Ιούλιο και Αύγουστο

Έναρξη Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 6-10 το απόγευμα μέσω skype

Μάθημα κάθε Τρίτη 6-10 το απόγευμα για 8 μαθήματα - Κόστος 180 ευρώ σε 2 δόσεις των 90 ευρώ

Το σεμινάριο για την ταξιδιωτική φωτογραφία μέσω ίντερνετ "Ο Τόπος μου" είναι το πρώτο φωτογραφικό σεμινάριο για την ταξιδιωτική Φωτογραφία που οργανώνουμε. Ονομάζεται "Ο τόπος μου" και στόχο έχει οι φωτογράφοι που θα το παρακολουθήσουν, να βελτιώσουν τα εκφραστικά τους μέσα, όσο αφορά τις ιδιαίτερες ανάγκες την ταξιδιωτικής φωτογραφίας. Στην διάρκεια του σεμιναρίου για την ταξιδιωτική φωτογραφία θα δίνονται σε όσους επιλέξουν να το παρακολουθήσουν συγκεκριμένες ασκήσεις. Η συζήτηση για τα αποτελέσματα των ασκήσεων αυτών θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα (κάθε Τρίτη απόγευμα) σε 4ωρες διαδικτυακές συναντήσεις. Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η πλήρης φωτογραφική κάλυψη ενός τόπου από τον διδασκόμενο, με προτίμηση στον τόπο διαμονής του (όχι απαραίτητα), για μεγαλύτερη ευκολία και αμεσότητα στην εκτέλεση των ασκήσεων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε φωτογράφους από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο, με μίνιμουμ εξοπλισμό μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή mirrorless ή DSLR, που έχουν κάποιες βασικές φωτογραφικές γνώσεις, καθώς και βασικές γνώσεις ψηφιακης επεξεργασίας.

Σεμινάριο ταξιδιωτική φωτογραφία Ι (Ο τόπος μου)

Διάρκεια σεμιναρίου 2 μήνες - Ιούλιος και Αύγουστος κάθε χρόνο

Το σεμινάριο για την ταξιδιωτική φωτογραφία μέσω ίντερνετ ειναι ομαδικό και τα μαθήματα γίνονται με κάμερα και μικρόφωνο μέσω skype.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει αναλυτικά μαθήματα για την Ταξιδιωτική Φωτογραφία με έμφαση στο ΦΩΣ καθώς και 7 συγκεκριμένες φωτογραφικές ασκήσεις

Το σεμινάριο για την ταξιδιωτική φωτογραφία γίνεται σε 8 μαθήματα που ξεκινάνε την Τρίτη 8 Μαίου και κάθε Τρίτη μέχρι τις 26 Ιουνίου.

Στο πρώτο μάθημα γίνεται μια πρώτη διαδικτυακή συνάντηση για γνωριμία των εκπαιδευομένων με τον εκπαιδευτή. Μια γενική συζήτηση για το μέχρι εκείνη την στιγμή υπάρχων φωτογραφικό έργο των εκπαιδευομένων. Εκτίμηση του φωτογραφικού εξοπλισμού που διαθέτουν οι εκπαιδευόμενοι και βασικές ρυθμίσεις των φωτογραφικών μηχανών τους. Στο πρώτο μάθημα γίνεται μια γενική παρουσίαση της ταξιδιωτικής φωτογραφίας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της. Ήδη από το πρώτο μάθημα δίνεται και η πρώτη άσκηση. Το σεμινάριο για την ταξιδιωτική φωτογραφία περιλαμβάνει 7 ασκήσεις.

Για όσους ενδιαφέρονται για το σεμινάριο ταξιδιωτικής φωτογραφίας μέσω ίντερνετ Ταξιδιωτική Φωτογραφία Ι (Ο τόπος μου), μπορούν να μας στείλουν email στο infointernetinfo.gr με τίτλο ( ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ι ) με Όνομα - τόπο κατοικίας - Τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα για το τι περιλαμβάνει το σεμινάριο.

Σεμινάρια Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας Ομαδικά και Ατομικά με φυσική παρουσία

Η φωτογραφία και το ταξίδι είναι τουλάχιστον για μένα πράγματα απολύτως ενωμένα. Δεν μπορώ να σκεφτώ το ένα χωρίς αυτόματα να πάει το μυαλό μου και στο άλλο. Τα τελευταία χρόνια που διδάσκω τα δικά μου σεμινάρια για την τεχνική της ψηφιακής φωτογραφίας στους εξάμηνους κύκλους και τα 4 Βασικά Μαθήματα Φωτογραφίας για όλους...περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ι (Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ)