Ιδιαίτερα Μαθήματα Φωτογραφίας

Πληροφορίες για ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας

Τα ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας απευθύνονται σε φωτογράφους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες που λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ένα οργανωμένο ομαδικό μάθημα ή σεμινάριο φωτογραφίας. Απευθύνονται επίσης σε φωτογράφους που θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε θέματα που δεν μπορούν να τα καλύψουν σεμινάρια ή μαθήματα φωτογραφίας που ήδη έχουν οργανωθεί.

Τα περισσότερα ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας τα διδάσκει ο Δημήτρης Ασιθιανάκης που διδάσκει στα περισσότερα σεμινάρια του fotoart. Για να επικοινωνήσετε μαζί του μπορείτε να του κάνετε αίτημα φιλίας και να του στείλετε μήνυμα στο FB https://www.facebook.com/dimitrios.asithianakis

Σε πολλές περιπτώσεις τα ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας είναι πολύ βολικά για τον εκπαιδευόμενο, καθώς τα μαθήματα ακολουθούν τον δικό του ρυθμό και όχι τον ρυθμό του διδάσκοντα ή μιας ομάδας και έτσι έχει καλύτερα αποτελέσματα. Βέβαια στα ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας το κόστος ανά ώρα διδασκαλίας είναι μεγαλύτερο από τα ομαδικά μαθήματα, αλλά και αυτό μπορεί να μειωθεί αν για παράδειγμα τα ιδιαίτερα μαθήματα γίνουν όχι ατομικά, αλλά σε μικρά γκρουπ 2-3 ατόμων.

To fotoart οργανώνει ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας για οποιοδήποτε θέμα αφορά την ψηφιακή φωτογραφία και την επεξεργασία της.

Αν σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας ενημερώσουμε για τις επιλογές σας, στο email που θα βρείτε στην ιστοσελίδα Επικοινωνία