Καλλιτεχνική Φωτογραφία – Δημιουργία Portfolio για προχωρημένους

Μαθήματα Φωτογραφίας 2019-2020

Κύκλος Μαθημάτων Φωτογραφίας για προχωρημένους από το fotoart και τον Δημήτρη Ασιθιανάκη για την περίοδο 2019 - 2020

Ο 6μηνος κύκλος μαθημάτων Καλλιτεχνική Φωτογραφία - Δημιουργία Portfolio για προχωρημένους, έχει σαν κύριο σκοπό την δημιουργία ενός πλήρους portfolio πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα, από τους συμμετέχοντες και την μελέτη της Φωτογραφίας ως Τέχνης.

Ο εξάμηνος κύκλος μαθημάτων για την Καλλιτεχνική Φωτογραφία έχει σκοπό να εισάγει τον μαθητή στο υπέροχο κόσμο της Φωτογραφίας ως τέχνης. Παράλληλα με την μελέτη της ιστορίας της Φωτογραφίας, αυτό ο κύκλος μαθημάτων θα είναι μια μελέτη του καλλιτεχνικού έργου Δημιουργών- Καλλιτεχνών φωτογράφων από το ξεκίνημα της φωτογραφίας μέχρι τις μέρες μας, αντίστοιχου με το θέμα το οποίο θα απασχολήσει τους συμμετέχοντες καθώς και η θεωρητική ανάλυση των καλλιτεχνικών ρευμάτων της φωτογραφίας. Θα εξεταστούν θέματα αισθητικής του φωτογραφικού μέσου και η αλληλεπίδραση της φωτογραφίας με τις άλλες τέχνες. Ενώ εξακολουθεί το πρόγραμμα που έχουν μάθει οι μαθητές μου από τον βασικό κύκλο με τις εβδομαδιαίες ασκήσεις.

Ο Κύκλος Μαθημάτων για την Καλλιτεχνική Φωτογραφία απευθύνεται κυρίως σε πρώην μαθητές μου που έχουν παρακολουθήσει τον βασικό εξάμηνο κύκλο μαθημάτων Φωτογραφίας για αρχάριους. Αλλά είμαι ανοιχτός και σε εγγραφές από ανθρώπους που έχουν τις φωτογραφικές γνώσεις που είναι απαραίτητες και θέλουν να συμμετέχουν στην παρέα μας. Αυτές οι γνώσεις πιστοποιούνται πολύ απλά με το να κατορθώσει κάποιος να πιάσει την βάση 10/20 στο τελικό τεστ που γράφουν οι μαθητές μου του βασικού εξάμηνου κύκλου.

Τα εβδομαδιαία μαθήματα θα είναι 3ωρα και το τμήμα θα σχηματιστεί ανάλογα με το ενδιαφέρον και τις εγγραφές

Έναρξη μαθημάτων Οκτώβριος 2019

Διάρκεια Μαθημάτων Οκτώβριος 2019- Απρίλιος 2020

3 ώρες την εβδομάδα σύνολο 100 ώρες

Κόστος Μαθημάτων 490 ευρώ που πληρώνονται σε 7 μηνιαίες δόσεις των 70 ευρώ

Καθηγητής : Δημήτρης Ασιθιανάκης (Βιογραφικό)

Εγγραφές από 10 Σεπτεμβρίου - Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Στείλτε email με τα πλήρη στοιχεία σας (ΟΝΟΜΑ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ - ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) στο infointernetinfo.gr με τίτλο ( ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ) ή επικοινωνήστε μέσω τηλεφώνου Δημήτρης Ασιθιανάκης 210 5745625 - 6944 303397

Περισσότερες πληροφορίες

Στείλτε email με τα πλήρη στοιχεία σας (ΟΝΟΜΑ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ - ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) στο infointernetinfo.gr με τίτλο (ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ)

Επικοινωνία μέσω τηλεφώνου: Δημήτρης Ασιθιανάκης 210 5745625 - 6944 303397

Που θα γίνονται οι Κύκλοι Μαθημάτων φωτογραφίας για το 2019-2020

Τα μαθήματα φωτογραφίας του fotoart και του Δημήτρη Ασιθιανάκη γίνονται στην έδρα του fotoart Αλκίμου 148 στο Περιστέρι...οδηγίες πρόσβασης

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ