Φωτογραφική Λήψη - Φωτογραφική τεχνική - Ψηφιακή Φωτογραφία

6Μηνος Κύκλος Μαθημάτων Φωτογραφίας από το fotoart και τον Δημήτρη Ασιθιανάκη για την περίοδο 2022-2023 (Οκτώβριος - Απρίλιος)

Ο κύκλος μαθημάτων που αφορά την φωτογραφική λήψη και γενικά την φωτογραφική τεχνική, έχει σκοπό την μελέτη της τεχνικής της φωτογραφίας και όλων των παραμέτρων που αφορούν τον φωτογραφικό εξοπλισμό της σύγχρονης ψηφιακής φωτογραφίας. Μια εξάμηνη μελέτη που θα προσφέρει τις γνώσεις που είναι απαραίτητες στον φωτογράφο για να μπορεί απερίσπαστος να αφιερωθεί στην παραγωγή φωτογραφικού έργου χωρίς ανασφάλειες.

Όλα τα μαθήματα του fotoart εξαιτίας της ρευστής κατάστασης με τον covid-19 γίνονται εξ αποστάσεως μέσω ίντερνετ σε πραγματικό χρόνο (απευθείας μετάδοση)!!!

Κάντε μου αίτημα φιλίας στο facebook για περισσότερες πληροφορίες

https://www.facebook.com/dimitrios.asithianakis

Οκτώβριος 2022 - Απρίλιος 2023

Τα μαθήματα για την φωτογραφική λήψη εκτός από τα θεωρητικά μαθήματα που θα καλύψουν όλα τα ζητήματα της φωτογραφικής τεχνικής από την λειτουργία των φωτογραφικών μηχανών, τους φακούς και τα αξεσουάρ μέχρι τα προγράμματα ψηφιακής επεξεργασίας και τις μεθόδους εκτύπωσης και παρουσίασης των φωτογραφιών, θα περιλαμβάνουν κυρίως φωτογραφικές ασκήσεις. Με την συζήτηση και την κριτική των αποτελεσμάτων των ασκήσεων οι μαθητές θα λύσουν όλες τις απορίες τους για τα ζητήματα της φωτογραφικής λήψης και της αντιμετώπισης του οποιουδήποτε προβλήματος. Ταυτόχρονα στα μαθήματα γίνεται παρουσίαση και ανάλυση του έργου σημαντικών φωτογράφων, ώστε να ασχοληθούμε με την ιστορία την εξέλιξη και την αισθητική της φωτογραφίας. Μαθαίνουμε για όλα τα σημαντικά αισθητικά ρεύματα της φωτογραφίας, όπως και για τη σχέση της με τις υπόλοιπες τέχνες.

Ο κύκλος των μαθημάτων φωτογραφική λήψη –τεχνική της φωτογραφίας - ψηφιακή φωτογραφία, απευθύνεται σε αρχάριους φωτογράφους καθώς ξεκινάμε από το μηδέν χωρίς να χρειάζεται οι συμμετέχοντες να έχουν κάποια πρότερη γνώση, αλλά μπορεί να φανεί χρήσιμος και σε φωτογράφους που έχουν ήδη επαφή με το μέσο, μιας που μπορούν να ωφεληθούν από την συστηματοποίηση των γνώσεων τους μέσα από την συγκεκριμένη εκπαιδευτική διαδικασία και τον τρόπο που είναι δομημένη. Το μόνο που χρειάζεται να έχουν οι συμμετέχοντες στην διάθεση τους, είναι μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με δυνατότητα χειροκίνητων ρυθμίσεων ταχύτητας και διαφράγματος (manual). H ιδανική επιλογή είναι μια DSLR ή μια mirroless, αλλά όλες οι φωτογραφικές μηχανές μας κάνουν (compact - super zoom κλπ). Φυσικά τα μαθήματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν και φωτογράφοι με κινητά τηλέφωνα με σούπερ φωτογραφικές μηχανές, αλλά δυστυχώς οι φωτογραφίες τους πολύ γρήγορα να υστερούν από εκείνες των συμμαθητών τους με φωτογραφικές μηχανές κανονικές.

Τα 4ωρα εβδομαδιαία μαθήματα είναι δομημένα έτσι ώστε να τα παρακολουθεί και κάποιος αυτόνομα, όσο αφορά το θεωρητικό μέρος τους. Έτσι μπορεί να ξεκινήσει το σεμινάριο οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια του. Όμως επειδή είναι σημαντικό οι συμμετέχοντες να έχουν κάνει όλες τις ασκήσεις, καλό είναι να παρακολουθήσουν τον κύκλο μαθημάτων από το ξεκίνημα του. Κατά την διάρκεια του εξάμηνου κύκλου γίνονται 2 γραπτά τεστ που είναι μια ευκαιρία για επανάληψη. Σε όσους παρακολουθούν τον εξάμηνο κύκλο δίνονται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf) 7 βιβλία του Δημήτρη Ασιθιανάκη. "Εισαγωγή στην Ψηφιακή Φωτογραφία", "Η Ιστορία της Φωτογραφικής μηχανής", "Η Φωτογραφική μηχανή, οι φωτογραφικοί φακοί και τα φίλτρα", " Ανθολογία ποίησης και τραγουδιών για την φωτογραφία", "30 Σπουδαίοι Φωτογράφοι", "Φωτογραφικά Στερεότυπα και "Φωτογράμματα", ενώ τους δίνεται η δυνατότητα να τα αποκτήσουν σε συλλεκτική τυπωμένη μορφή.

Κάθε χρόνο με την εγγραφή τους οι μαθητές μαζί με τον δάσκαλο συμμετέχουν σε ένα κλειστό group στο facebook όπου τους δίνεται η δυνατότητα να αντάλλαξουν απόψεις, να λύσουν απορίες μέχρι να έρθει το επόμενο μάθημα. Εκεί δίνονται και Links, αν κάποιος θέλει να εμβαθύνει σε ορισμένα θέματα ή στο έργο κάποιων φωτογράφων που παρουσιάζονται στα εβδομαδιαία μαθήματα. Επίσης δίνονται δωρεάν βιβλία τέχνης και φωτογραφικά λευκώματα σε ηλεκτρονική μορφή για όποιον θέλει να τα μελετήσει.

Τα μαθήματα είναι 4ωρα και γίνονται μια φορά την εβδομάδα. Το τμήμα σχηματίζεται ανάλογα με το πότε βολεύει τους συμμετέχοντες . Μπορεί να σχηματιστεί τμήματα πρωινό 9-1, μεσημεριανό 2-6 ή απογευματινά 6-10, κάποια από τις 5 καθημερινές ημέρες. Ενώ μια χρονιά σχηματίστηκε τμήμα και Σάββατο πρωί 10-2. Σε πρακτικό επίπεδο οι πρώτοι που γράφονται στο σεμινάριο καθορίζουν και τον σχηματισμό των τμημάτων. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 12 Σεπτεμβρίου 2022. Τα τμήματα είναι ολιγομελή.

Ενώ έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τμήματα, απογευματινό που θα κάνει μάθημα κάθε Τρίτη απόγευμα 6-10. και για πρωινό τμήμα που θα κάνει μάθημα κάθε Τρίτη Πρωί 9-1. Επίσης έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τμήμα που τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα απόγευμα 6-10.

Έναρξη μαθημάτων για τα τμήματα της Τρίτης 18 Οκτωβρίου 2022 (αν σχηματιστεί τμήμα Δευτέρας έναρξή στις 17 Οκτωβρίου!

Όλα τα τμήματα του 6μηνου κύκλου για αρχάριους του fotoart θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2021 αποκλειστικα με μαθήματα εξ αποστάσεως. Οι φωτογραφικές βόλτες θα γίνουν με φυσική παρουσία στην Αθήνα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 12 Σεπτεμβρίου

Διάρκεια Μαθημάτων 18 Οκτωβρίου 2022 - 25 Απρίλιου 2023

4 ώρες την εβδομάδα - Συνολικά πάνω από 120 ώρες

φωτογραφικές βόλτες/ εκδρομές για ταυτόχρονο μάθημα και φωτογράφιση για όσους βρίσκονται κοντά στην Αθήνα

Κόστος Μαθημάτων 490 ευρώ σε 7 δόσεις (Πληρωμή: Πρώτη δόση 70 ευρώ με την εγγραφή που είναι και η δόση του Οκτωβρίου και 6 μηνιαίες δόσεις των 70 ευρώ στην αρχή των μηνών Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου)

Το κόστος των μαθημάτων του fotoart περιλαμβάνει

Ένα τετράωρο ζωντανό μάθημα κάθε εβδομάδα μέσω ίντερνετ

Τις φωτογραφικές βόλτες στην Αθήνα

Εβδομαδιαία υποστήριξη μέσω της κλειστής ομάδας στο facebook

Βιβλία και φωτογραφικά λευκώματα δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή

Τα βιβλία του Δημήτρη Ασιθιανάκη δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή

Καθηγητής : Δημήτρης Ασιθιανάκης (Βιογραφικό)

Επικοινωνία μέσω Facebook: https://www.facebook.com/dimitrios.asithianakis

Εγγραφές γίνονται σε όλη την διάρκεια του Σεμιναρίου αρκεί να υπάρχουν θέσεις. Το καλύτερο βέβαια θα είναι κάποιος να το παρακολουθήσει από την αρχή.

Στείλτε email με τα πλήρη στοιχεία σας (ΟΝΟΜΑ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ - ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) στο infointernetinfo.gr με τίτλο ( ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ) ή επικοινωνήστε μέσω τηλεφώνου Δημήτρης Ασιθιανάκης 210 5745625 - 6944 303397

Ο εξάμηνος κύκλος μαθημάτων φωτογραφίας από τον Δημήτρη Ασιθιανάκη και το fotoart από την περίοδο 2022-2023 θα γίνεται  και εξ αποστάσεως  μέσω ίντερνετ. Δείτε περισσότερα

Περισσότερες πληροφορίες

Τι λένε οι μαθητές που παρακολούθησαν τον εξάμηνο κύκλο μαθημάτων

Θυμάμαι σαν χθες την πρώτη μας “fotoart” γνωριμία... -"Για πείτε μου ένας ένας... Ποιός είναι ο στόχος σας.... Ακούστηκαν πολλές απαντήσεις και θέλω απ'όλους ... Όταν ήρθε η σειρά μου είπα...: "Αγαπώ την φωτογραφία από μικρή και θα ήθελα να μάθω...Όπως και να έχει όμως θέλω να χαρώ αυτό το φωτογραφικό ταξίδι..." Και το ταξίδι έγινε... Ένα ταξίδι, που μετά απ'όλο αυτό που ζήσαμε,τίποτα δεν είναι το ίδιο... Ο τρόπος που παρατηρούμε, που σκεφτόμαστε,που αντιλαμβανόμαστε, που κρίνουμε το τι και το πως. Ο τρόπος έκφρασης...τρόπος ζωής μας... Όσο για την φωτογραφική μας πρόοδο...; Ο χρόνος θα το πει. Απίστευτη εμπειρία πραγματικά! Κάποτε μου είπες ότι τον δάσκαλο τον βρίσκει ο μαθητής. Πως όταν γεννηθεί η ανάγκη, εκείνος οδηγείται στον δάσκαλο του... Δεν ξέρω...πραγματικά...πάντως θεωρώ πολύ μεγάλη τιμή και ευλογία αυτή την συνάντηση! Το "ταξίδι" αυτό λοιπόν ήταν από τα ομορφότερα της ζωής μου... Ευχαριστώ !!!

Κασσιανή

Ένα διαφημιστικό στο ίντερνετ για μαθήματα φωτογραφίας μου έκανε το κλικ μωρέ λεςςς λέω μέσα μου... Δεν χάνω τίποτα λέω σιγα .... Στην απέναντι γραμμή ο Δημήτρης (ο δασκαλος) και εκεί στην κουβέντα ψηθηκα άσχημα εκεί ήταν και η αρχή τις μαγείας για την φωτογραφια.... Πες το αγάπη... Πες το λατρεία η ακόμη και μαγεια ένα είναι το μόνο σιγουρο καταφέραμε να νιώσουμε σαν μια οικογένεια όπου ο καθένας είναι ξεχωριστός αλλά όλοι μια ομάδα χάρηκα πολύ που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και πιο πολύ τον αρχηγό και δημιουργό αυτής τις οικογένειας φυσικά τον δάσκαλο Dimitrios Asithianakis ευχαριστούμε για όλα τα λέμε σύντομα στον καινούργιο κύκλο μας ι.... Τα καλύτερα έρχονται ...

Χρήστος

Η φωτογραφία μου άρεσε από μικρή…μεγαλώνοντας έγινε πια αναπόσπαστο κομμάτι των διακοπών μου…κι όταν μεγάλωσα πια αρκετά και είχα το χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο, άρχισε να με ενδιαφέρει η τεχνική της, για να έχω ένα ποιοτικότερο αποτέλεσμα. Έψαχνα στο διαδίκτυο ό, τι σεμινάρια φωτογραφίας υπήρχαν, όλα δια ζώσης , όμως τελικά κατάλαβα ότι ο χρόνος μετακίνησης θα ήταν πολύ μεγάλος και σχεδόν ίσος με το χρόνο του μαθήματος, οπότε δεν το αποφάσιζα εύκολα…Ήρθε κι ο κορωνοιός και όλα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα…Ώσπου μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μου γνώρισε το χώρο του fotoart και τον Δημήτρη Ασιθιανάκη. Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε τηλεφωνικά, εξάλειψε κάθε αμφιβολία μου για τα μαθήματα από απόσταση. Στην πράξη βέβαια ήταν ακόμα καλύτερα για μένα, που δεν έχω και πολύ εμπειρία με διαδικτυακές συνδέσεις. Γνωρίστηκα με άτομα από πολλά μέρη της Ελλάδας, και μέσα από τις εβδομαδιαίες ασκήσεις μας, ταξίδεψα αρκετές φορές στα όμορφα μέρη του τόπου μας. Η δομή του μαθήματος ήταν εξαιρετική: η γνωριμία της δουλειάς διάσημων φωτογράφων, πολλούς από τους οποίους δεν γνώριζα, μου αποκάλυπτε κάθε φορά το μεγαλείο αυτής της τέχνης. η τεχνική της φωτογράφισης, έτσι ώστε να έχουμε τις γνώσεις να αγγίξουμε αυτό το μεγαλείο και ένα πλούσιο δίωρο με ασκήσεις, με φωτογραφίες δικές μας, με ενθαρρυντική κριτική και σχολιασμό , επίλυση αποριών που για μένα ήταν το πιο εποικοδομητικό μέρος του μαθήματος. Οι φωτογραφικές βόλτες δεν έγιναν στην ώρα τους λόγω των περιορισμών της πανδημίας, ήταν όμως αφορμή για αφομοίωση των όσων είχαμε μάθει και ευκαιρία για επίλυση αποριών στην πράξη. Περιμένω σύντομα να ενταχθώ στο τμήμα των προχωρημένων για να ζήσω νέες φωτογραφικές εμπειρίες.

Μαρία

Ευχαριστώ Δημήτρη μας,γιατί είσαι ένας εξαιρετικός ΔΑΣΚΑΛΟΣ που με την αγάπη σου για την φωτογραφία,την εμπειρία σου,την μεταδοτικότητα και την αγάπη σου για τους μαθητές σου,κατάφερες να κερδίσεις την εμπιστοσύνη μας και σε 6μόλις μήνες να "μας δημιουργήσεις " από το μηδέν. Θα ήμουν πολύ λυπημένη αν έκλεινε ο κύκλος εδώ... Αλλά ευτυχώς... Διακοπές λοιπόν κι επανερχόμαστε για τον δεύτερο κύκλο... Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα ΔΑΣΚΑΛΕ! Αγαπημένη ομάδα...Καλό καλοκαίρι!!! Και μην ξεχνάτε... "Πιο σφιχτά κάδρα και τολμήστε"!!!

Μαρινίκη

Η φωτογραφία είναι ένας τρόπος έκφρασης της πραγματικότητας γύρω μας. Κάποιοι διαθέτουν έμφυτο ταλέντο και κάποιοι χρειάζονται απλά κάποιον με πείρα, γνώσεις αλλά και αγάπη γι' αυτό που κάνει, ώστε να ξυπνήσει τον ''καλλιτέχνη'' που κρύβεται μέσα τους.Ο δάσκαλος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Η συμμετοχή μου στον κύκλο σεμιναρίων του κύριου Δημήτρη με έκανε να αγαπήσω τη φωτογραφία.Το πάθος του για την φωτογραφία, η μεταδοτικότητα, η ενέργεια, η κατανόηση, ο επαγγελματισμός και η θετική ατμόσφαιρα στην τάξη ήταν κάθε φορά στο 100%. Το σεμινάριο αυτό μας δίδαξε οτι η φωτογραφία είναι τέχνη και όχι επάγγελμα, μια τέχνη με την οποία μπορεί να ασχοληθεί ο καθένας, αρκεί να το θέλει πραγματικά και να αφιερώσει χρόνο ώστε να ανακαλύψει τι του ταιριάζει και τι ''κουμπώνει'' πάνω του καλύτερα.

Μέσα από την πρακτική εφαρμογή του θεωρητικού πλαισίου, σε καθημερινή μπορώ να πω βάση, μπορέσαμε να αυτο-βελτιωθούμε, να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση μας σαν φωτογράφοι, να διευκολύνουμε την φωτογραφική μας πορεία, μα πάνω απ' όλα να αντιληφθούμε την καθημερινότητα με άλλο μάτι, πιο όμορφο και πιο δημιουργικό.

Αρετή

Όταν ξεκίνησα το σεμινάριο, ήθελα να μάθω να χειρίζομαι και να ρυθμίζω σωστά την μηχανή μου για να βγάζω καλές φωτογραφίες. Ο Δημήτρης όμως πέρα από τις τεχνικές που μας έμαθε, εμβάθυνε περισσότερο στο να βγάλει τον φωτογράφο από μέσα μας, που με τη μηχανή του αποτυπώνει τη στιγμή το συναίσθημα και την ένταση μέσα σε ένα κάδρο. Η κατάρτιση και το ταλέντο του μας οδήγησε να βρει ο καθένας μας τον καλλιτέχνη μέσα του.

Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ γιατί με τις γνώσεις και την εμπειρία σου, στέκεσαι κοντά μου σε οτιδήποτε χρειάστηκα ακόμα και μετά την λήξη των μαθημάτων.

Μιχάλης

Τα λόγια μου για τα σεμινάρια φωτογραφίας του Δημήτρη (του δάσκαλου όπως συνηθίζω να τον αποκαλώ και όχι άδικα) είναι λίγα αλλά περιεκτικά όπως και τα μαθήματα του...Με κυριότερο προτέρημα το φιλικό περιβάλλον και την ουσιαστική εκπαίδευση τοσο πανω στην ιστορία της φωτογραφίας οσο και τις τεχνικές της είχα την ευκαιρία να εμβαθύνω και να γίνω καλύτερη σ'αυτο που μέχρι εκείνη τη στιγμή αποκαλούσα "απλο χόμπι"...Παράλληλα είχα την τύχη να γνωρίσω έναν άνθρωπο με πάθος για την τέχνη της φωτογραφίας, άριστο επαγγελματία και κυριως εναν αξιόλογο δάσκαλο με μεταδοτικότητα και μεράκι για αυτό που έχει αναλάβει μακριά απο κάθε στερεοτυπική και απρόσωπη διδασκαλία!

Ιωάννα

Για πολύ καιρό με απασχολούσε το να μάθω να τραβώ "σωστές" φωτογραφίες, κι έτσι πήρα την απόφαση να το ψάξω για να κάνω κάποια μαθήματα. Ύστερά από αρκετά τηλεφωνήματα σε διάφορους υπεύθυνους για σεμινάρια φωτογραφίας, κατέληξα και επέλεξα τον Δημήτρη. Περιττό να αναφέρω ότι με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη κιόλας τηλεφωνική μας συνομιλία. Φιλικότατος και όπως αποδείχτηκε και στην πορεία των μαθημάτων, Άνθρωπος, που κάνει αυτό που κάνει με πολύ διάθεση και μεράκι.Ο Δημήτρης φαίνεται (και το δείχνει) ότι είναι απίστευτα ενημερωμένος για ό,τι έχει να κάνει με τη φωτογραφία.

Όσον αφορά τα μαθήματα, ο αριθμός των ατόμων που συμμετείχαν σε κάθε τμήμα ήταν προσεχτικά επιλεγμένος (max 12 άτομα), γεγονός που βοηθούσε την εποικοδομητική συζήτηση. Οι ασκήσεις που μας ανέθετε ήταν τέτοιες ώστε να σε βοηθούν να βλέπεις πράγματα που ίσως και να μην τα παρατηρούσες, ακόμα κι αυτά βρίσκονταν καθημερινά τριγύρω σου. Η κριτική που ακολουθούσε, πάνω στις φωτογραφίες που είχε φέρει ο κάθε μαθητής, "σήκωνε" συζήτηση η οποία αναδείκνυε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του κάθε μαθητή. Αυτό, πιστεύω, ότι ήταν και το σημείο εκείνο το οποίο εμένα προσώπικά με έκανε καλύτερο στην λήψη φωτογραφιών. Ένα επίσης σημαντικό χαρακτηριστικό του Δημήτρη το οποίο πρέπει να αναφερθει, είναι ότι δεν έχει "στεγανά": η κριτική του προς τις φωτογραφίες μας δεν ήταν αυστηρη, βασισμένη σε κανόνες. Ανοιχτός προς όλες τις κατευθύνσεις και οπτικές γωνίες με έναν και μόνο σκοπό: καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα! Αυτό είναι η τέχνη της φωτογραφίας!

Επίσης, οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τη φωτογραφία (είτε θεωρητικό είτε τεχνικής φύσης) απασχολούσε κάποιον απο τους παρευρισκόμενους, αναλυόταν προς ενημέρωση όλων. Βεβαια, κανείς δεν μπορεί να γίνει Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ, κάνοντας απλά και μόνο κάποια σεμινάρια. Είναι τόσα που πρέπει να λάβει κανείς υπόψιν του που νομίζω ότι παίρνει χρόνια. Αυτό που ήθελα όμως, το πήρα: τα βασικά εκείνα στοιχεία που θα έχω ως πάτημα για να συνεχίσω και περαιτερω την ενασχόλησή μου με την φωτογραφία. Μπράβο σου Δημήτρη, συνέχισε την ωραία δουλειά που κάνεις!

Παναγιώτης

Παρακολούθησα τα μαθήματα φωτογραφίας το εξάμηνο 2014-2015. Αυτό που θα ήθελα να πω, ειναι ότι για μένα το κάθε μάθημα, πέρα από τις γνώσεις για τη φωτογραφία (που ο κ. Ασιθιανάκης μας έδειχνε με τρόπο κατανοητό και μεγάλη υπομονή :) ) ήταν και μια πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας. Ο δάσκαλος, τα παιδιά στο τμήμα, οι φωτογραφικές βόλτες - όλη η ατμόσφαιρα των μαθημάτων - δημιουργούσαν ένα κλίμα, που μετά το τέλος τον μαθημάτων μου έλειψε απίστευτα. Έμαθα, πέρα από τεχνικά και θεωρητικά πράγματα για τη φωτογραφία και να φτιάχνω site, που διδάσκει ο κ. Ασιθιανάκης σε ξεχωριστό μάθημα και το συνιστώ!

Ιρίνα

Όταν αγόρασα μια dslr φωτογραφική μηχανή, ήθελα να μάθω να την χρησιμοποιώ σωστά και να τραβάω όσο το δυνατών καλύτερες φωτογραφίες. Από την πρώτη κιόλας στιγμή στο τηλεφώνημα με τον Δημήτρη, ήταν πρόθυμος να μου λύσει όλες τις απορίες. Ο Δημήτρης είναι παθιασμένος, αγαπάει την φωτογραφία και αυτό βγαίνει στο μάθημα. Πάντα υπομονετικός μεταδοτικός και με όρεξη να βοηθήσει όλους τους μαθητές.

Το κλίμα πολύ φιλικό και ευχάριστο, και το μάθημα ωραία δομημένο. Κάτι ακόμα που μου άρεσε, όταν κάναμε τις εργασίες τα σχόλια του δασκάλου ήταν πάντα εύστοχα και με βοήθησαν πολύ να βελτιωθώ. Πλέον έχοντας παρακολουθήσει το εξάμηνο μαθημάτων έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Δημήτρη και το μάθημα, και μπορώ να πω ότι μου άλλαξε εντελώς τον τρόπο σκέψης όσο άφορα την φωτογραφία. Με έκανε να αγαπήσω την φωτογραφία, να την βάλω στη ζωή μου και να δημιουργώ.

Άλεξ

Με τα μαθήματα φωτογραφίας του fotoart, μου ανοίχτηκε ένας μαγικός καινούργιος κόσμος. Έμαθα τις δυνατότητες της μηχανής μου, άλλαξε η οπτική ματιά μου, γνώρισα εκπληκτικούς φωτογράφους και καλλιτέχνες που με ενέπνευσαν και με έκαναν να οραματιζομαι ξανά, αυτή τη φορά όμως μέσα απ'το φωτογραφικό μου φακό.

Ιωάννα

Στείλτε email με τα πλήρη στοιχεία σας (ΟΝΟΜΑ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ - ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) στο infointernetinfo.gr με τίτλο (ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΗΨΗ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ)

Επικοινωνία στα τηλέφωνα Δημήτρης Ασιθιανάκης 210 5745625 - 6944303397

Κάντε με φίλο στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι

https://www.facebook.com/dimitrios.asithianakis

Που θα γίνονται οι Κύκλοι Μαθημάτων φωτογραφίας για το 2022-2023

Όλα τα μαθήματα του fotoart λόγω της πανδημίας του Κορωνοιού γίνονται εξ αποστάσεως μέσω ίντερνετ!!!

Τα μαθήματα φωτογραφίας του fotoart θα γίνονται στην έδρα του fotoart Αλκίμου 148 στο Περιστέρι (Οδηγίες πρόσβασης στην έδρα του fotoart).

6Μηνος Κύκλος Μαθημάτων Φωτογραφίας από το fotoart και τον Δημήτρη Ασιθιανάκη για την περίοδο 2022 - 2023 εξ αποστάσεως μέσω ίντερνετ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΗΨΗ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2022-2023